Dit vinden anderen

Vanwege het persoonlijke verhaal in de trouwfilms en om de keuze van het bruidspaar te respecteren, plaats ik niet zomaar alle films openbaar.
Wil je een specifieke video bekijken of heb je vragen? Je mag altijd contact opnemen.

Na een lange zoektocht zijn wij uitgekomen bij Bart om onze bruiloft op video vast te leggen. Wij hebben de bruiloft moeten plannen in Corona tijd en hebben daardoor veel onzekerheden en vragen gehad en uiteindelijk ook moeten verplaatsen (en vervolgens bijna nog een keer). Bart heeft zich in de hele periode super flexibel opgesteld, met ons mee gedacht en altijd met even veel geduld en detail antwoord gegeven op onze 382 vragen. Toen de dag uiteindelijk daar was hebben wij Bart ervaren als een prettige gast om erbij te hebben en we hebben ons geen moment ongemakkelijk gevoeld voor de camera. We hebben het filmpje al helemaal grijs gedraaid en zullen dat nog een heeele lange tijd blijven doen, een supermooie weergave van onze mooie dag!
Angela van Gool Wesley van Dam
Angela + Wesley
Voor onze bruiloft een erg prettig gesprek gehad. We waren ook al erg onder de indruk van zijn portfolio. Vrij snel na onze huwelijksreis ontvingen wij de aftermovie van onze bruiloft waarbij we heel onze dag weer herbeleefden. Prachtig gemonteerde film. Echt een aanrader! Professioneel & super vriendelijk. Alles wat je naderhand nog wil geen probleem.
Elaine en Maikel
Elaine + Maikel
Bart heeft onze bruiloft vastgelegd. De korte en lange film die we hebben ontvangen is mooier geworden dan gehoopt. Hij heeft ons verhaal op de meest pure, emotionele manier in een video bij elkaar gebracht. De beelden zijn precies goed op elkaar afgestemd met de juiste muziek opbouwend op de achtergrond. De beelden van ons en onze dierbaren hebben we nu voor altijd bij ons en dat is van onschatbare waarde. Bart, nogmaals ontzettend bedankt!
Eva en Marc
Eva + Marc
Wat een geweldige film! Super mooi overzicht en shots van de hele dag. Echt geweldig gedaan, we zijn hier super blij mee! Hiermee kunnen we nog jaren met veel plezier terug kijken op deze prachtige dag 😃 Vooraf fijne communicatie gehad met een uitgebreide vragenlijst zodat alles duidelijk was.
Wij zouden Bart aan iedereen aanraden!
Kirsten + Rick
Wegens privé redenen besloten om binnen twee weken te trouwen. Bart speelde hier goed op in en alles was binnen 1 dag geregeld. Fijne en snelle communicatie voorafgaand. En een fantastisch mooie film achteraf, waar we ontzettend blij mee zijn!
Echt vakwerk, ik raad het iedereen aan 😃
Maaike en Teun
Maaike + Teun
Wauw wat een te gekke trouwclip, echt heel mooi gedaan. We zijn er heel erg door verrast, mooi in elkaar gezet en heel persoonlijk met de speeches en het nummer van Jolien erin verwerkt.
Milou en Jordy van Geel
Milou & Jordy
Afgeschermde video
Wauw! Wat een ontzettend gaaf, mooi en dierbare film heb je voor ons gemaakt! Tranen met tuiten hier op de bank. We zouden nog uren verder willen kijken.
Dankjewel 🤩
Denise en Mart
Denise & Mart
Afgeschermde video
Wat een toffe film 🙂